2010

Här tänkte jag skriva lite om vad som händer

20101117

Igår var vi på kurs igen, jag tyckte att det gick ganska bra. Vi tränade på alla moment som ingår i Lydnadsklass 1.Nästa vecka är sista gången, och då blir det avslut med typ tävling. Vi får väl se hur det kommer att gå. Sen får vi träna vidare i vinter för att kunna starta på en officiell tävling till våren.


20101104

Vi har nu bara två gånger kvar på lydnadskursen, och vi tränar vidare. Tara kan alla moment,men hon behöver mycket motivation och beröm för att få upp farten på en del moment. Det ska ju bli fint väder i helgen, så då ska vi träna på.


20101015

Nu har vi gått ett par gånger på lydnadskursen, och det går ganska bra. Det vi behöver träna mycket på är läggande under gång som går lite trögt, det går alldeles för sakta. Däremot går ställande under gång bättre.Hopp över hinder är klockrent, Tara tycker det är roligt att hoppa. Vi ska träna på i helgen.


20100925

Nästa vecka ska jag börja en lydnadskurs med Tara i Matfors, för att försöka kunna starta i lydnadsklass 1 framöver. Det ska bli spännande att prova på något nytt.