2011

Här tänkte jag skriva lite om vad som händer

20111121

Vi har varit i Östersund i helgen på dubbelutställning, vi bodde på Östersunds Camping det gjorde även Åsa och Micke. Vi hade otroligt fint väder på lördagen, efter utställningen tog vi en härlig tur med tjejerna. Sen var vi inbjudna på middag hos Åsa & Micke. Vi hade en trevlig helg tillsammans, tycker vi alla fall.


20110808

Nu är det länge sen jag skrev något, vi har haft lite ledigt. Men förra helgen var vi på Attigårdens lägret i Österström, tillsammans med en massa trevliga hundfolk & hundar. Solveig & Hans är ju otroliga värdar, vi som inte ens har Attigårdare får vara tillsammans med dom, vilket vi uppskattar mycket. Solveig brukar säga att vi tillhör familjen i alla fall. Vi hade en trivsam helg tillsammans med en massa golden hundar & människor både nya och gamla bekanta.Vi fick god mat och trevligt sällskap, och tur med vädret hade vi också. Denna helg har också varit intensiv, i lördags var det Open Show i Kovland i regnväder. Sen var det dax för Svenstavik i söndags, vilket jag var mycket tveksam till för jag tyckte att Tara var pälslös. Men efter flera funderingar så kom vi fram till att vi skulle fara. Jag är så nöjd att jag kom fram till det, med tanke på resultatet.


20110501

Nu har Tara och jag börjat ny kurs, fortsättning på förra årets jaktkurs med Anders Hallgren. Vi ska lära oss hur vi kommer vidare för att kunna starta i öppen klass på jaktprov. Men det kommer att bli svårt, mycket att träna på framför allt att man är två hundar samtidigt. Vi ska alla fall kämpa på, så får vi se vart det leder.


20110420

Nu drar vi till Fjollträsk över påsken, och hoppas på sol & värme. Kan nog bli lite lydnadsträning också mellan alla påskägg.


20110410

Vi har nu kommit igång lite med lydnadsträningen, vissa moment sitter kvar sen i höstas och vissa måste vi jobba på lite mer med. Det går fortfarande lite trögt med läggande under gång, fick lite tips av Åsa som jag ska prova. Vi kommer att gå en jaktfortsättningskurs i vår ska bli jättekul.


20110310

Nu har vi börjat tina fram lite grann,från denna hemska vinter. Så det börjar bli dax med träning inför säsongen. Vi har ju tänkt att försöka starta en Lydnads 1 tävling, och fortsätta med jaktträningen för att kunna starta i öppenklass på jaktprov. Kanske vi tar oss vatten över huvudet, men man måste ju ha ett mål. Det blir väl nån utställning också.


20110214

I lördags 12/2 var vi på Årsmöte och SSRK:s Glitter & Glamour, och jag ställde ut Tara i jaktklassen, som ensam Golden på hela tillställningen vann Tara Jaktklassen mot tre Flattar, kändes jättebra. Det var roligt att ställa ut en " typ vanlig Golden i jaktklass " för att visa att även en vanlig Golden kan. Som pris fick vi en fin rosett samt en gratis fotografering, men Tara är ju ingen direkt linslus så det var svårt att få henne att stå fint framför kameran, men några fina bilder blev det. Det var en trevlig tillställning med utställning, god middag, lotterier och auktion.

Igår söndag 13/2, var det Årsmöte med Golden klubben, där Tara tog hem Vandringspriset Allround Golden 2010. Jag är så glad & nöjd efter denna helg, min Tara är Guld värd, mammas lilla prinsessa, älskar henne så mycket.