2012

Här tänkte jag skriva lite om vad som händer

20121126

Nu har vi varit i Jämtland i helgen och ställt ut lördag och söndag.Vi hade en trevlig helg tillsammans med god mat och trevligt sällskap. Vi fick besök av Ulf & Ulla bekanta som vi har i Östersund, jätteroligt att dom kom och hälsade på det var så länge sen vi träffade dom. Resultaten blev väl inte som jag hade hoppats på. Men nu tar vi lite vintervila och laddar om till våren.


20121016

Nu var det länge sen jag skrev något, I helgen var vi på utställning i Gärde, och det var lite roligt för Bengt Källman ställde Tara. Det var första gången nån annan har ställt henne, kul att få se sin egen hund i ringen. Man vet ju aldrig hur det ser ut när man ställer själv. I november tänkte vi åka till Jämtland tillsammans med Ann & Mats & Morris för att ställa på Frösön, det blir som en liten semestertripp, det kan bli trevligt.


20120110

Nytt år och Nya visioner. I år tänker vi Jaga det 3:e Certet på Tara, så min prinsessa blir Champion, men vi kan få jaga länge men man måste ju tro att det ska gå hela vägen. Vi tänke också att vi skulle gå nån jaktkurs, för att repetera och bättra på oss på det som vi missat sen förra året när vi tappade lusten efter att ha gått en kurs som inte alls passade oss. Det var överkurs för både mig och Tara.